Sledujte nás:

Tuňákovo-avokádová pomazánka; mami

Zpět
  • Autor: JanaDyda
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 10.00

1 avokádo - oloupat, rozmačkat vidličkou 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě - slít šťávu 1 cibulka - nasdrobno nakrájet 1 lučina

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule40
Lučina 70 %50
Avokádo200
Tuňák ve vlastní šťávě75

Energetická hodnota celkem: 2895 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 17, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Všechny ingredience vidličkou promačkat a utřít. Mazat na cokoliv...

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 10. 2010 14:12
Toto je recept mojí maminky, která nehubne (nemusí), čili ingredience (lučinu) lze nahradit něčím nízkotučnějším. Každopádně pomazánka je moc dobrá!

Naši partneři